Kiezen voor AppSys.

Leuk dat je interesse hebt in AppSys! Maar waarom kiezen voor ons als (nieuwe) werkgever?

Nombre6
Image Description
Image Description

Laten we je alvast een paar redenen meegeven.

  • Omdat je houdt van uitdaging.
Als je in 'hokjes' denkt, kom je vaak niet tot de beste oplossing. Bij AppSys verwachten we dat je 'out of the box' denkt en creatief omgaat met bepaalde zaken. Één ding is zeker, de ene dag is de andere niet binnen AppSys. Je hebt voldoende variatie in je dag, uitdaging verzekerd!
  • Omdat je ambitie hebt.
Jij investeert in ons? Wij investeren in jou. Je krijgt bij ons veel kansen voor opleidingen, trainingen en coaching doorheen je carrière. Het is enkel aan jou om deze met beide handen te grijpen. Niemand kan in alles uitblinken, daarom kies je voor een rol die het beste bij jou past. 'Seize the moment', ga ervoor! Ruimte genoeg voor jouw ambities binnen dit bedrijf in volle groei.
  • Omdat je work / life balance belangrijk vindt.
Een goede work / life balance zou stress verminderen (of zelfs voorkomen), de productiviteit verhogen én bijdragen tot echte levensvreugde. Dus waarom zouden wij hier dan niet op focussen bij AppSys? Door flexibele werkuren, de kans om vanaf thuis te werken en 32 verlofdagen per jaar, zorgen we bij AppSys voor een goede balans. Er is zelfs een 'AppSys Wellness' waarvan iedere werknemer gebruik kan maken!
  • Omdat je gelooft in een sterk team.

Ja, natuurlijk wordt er hard gewerkt. Maar er wordt bij ons vooral hard samengewerkt. Ga jij over lijken om je targets te halen? Zet jij je liever op 'niet storen' dan beschikbaar te zijn voor je collega's? Klik dan niet door naar onze vacatures, want dan pas jij helaas niet binnen ons team.