Kiezen voor AppSys.

Leuk dat je interesse hebt in AppSys! Maar waarom kiezen voor ons als (nieuwe) werkgever?

Nombre6
Image Description
Image Description

Laten we je alvast een paar redenen meegeven.

  • Omdat je houdt van uitdaging.
Tot de beste oplossing komen voor onze klanten gaat vaak niet gepaard met 'hokjesdenken'. Zo wordt er van je verwacht om 'out of the box' te denken en creatief om te gaan met bepaalde zaken. Één ding is zeker, de ene dag is de andere niet binnen AppSys dus naar variatie in je dag, moet je niet ver op zoek. Uitdaging verzekerd dus!
  • Omdat je ambitie hebt.
Jij investeert in ons? Wij investeren in jou. Kansen voor opleidingen, trainingen, coaching doorheen je carrière, krijg je hier genoeg. Het is enkel aan jou om deze met beide handen te grijpen. Niemand kan in alles excelleren, daarom, kies de rol die het beste bij jou past, het beste aanvoelt, 'seize the moment', ga ervoor! Ruimte genoeg voor jouw ambities binnen dit bedrijf in volle groei.
  • Omdat je work / life balance belangrijk vindt.
Een goede work / life balance zou stress verminderen (of zelfs voorkomen), de productiviteit verhogen én bijdragen tot echte levensvreugde. Dus waarom zouden wij hier dan niet op focussen bij AppSys? Door flexibele werkuren, de kans om van thuis uit te werken & de 32 verlofdagen die klaar staan voor jou, dragen wij hier graag ons steentje aan bij. Er is zelfs een 'AppSys Wellness' waar iedere werknemer gebruik van mag maken!
  • Omdat je gelooft in een sterk team.

Ja, natuurlijk wordt er hard gewerkt. Maar er wordt bij ons vooral hard samengewerkt. Dus ga jij over lijken om je targets te halen? Zet jij je liever op 'niet storen' dan beschikbaar te zijn voor je collega's? Klik dan niet door naar onze vacatures, want dan pas jij helaas niet binnen ons team.