Wij hebben 6 openstaande vacatures Ontdek onze vacatures

Let's meet!

Ontmoet alvast een paar van je toekomstige collega's!

18
Image Description
Image Description
Ontwerp zonder titel 70

Stefan

Service Delivery Manager

“Door een project op m’n vorig werk kwam ik in contact met AppSys. Ik zocht er wat meer over op en zag de mogelijkheden van de organisatie. Enkele maanden later ging ik op gesprek bij Kris en Werner. Al snel bleek dat we gelijkgestemd waren: AppSys moest groeien en ik wou daar graag onderdeel van zijn.”

Wat is je rol bij AppSys?

“Ik heb de afgelopen jaren al verschillende petjes gedragen door de snelle groei van ons bedrijf. AppSys was met ongeveer 25 medewerkers toen ik er begon in 2020. Ik had er op dat moment al een carrière van twintig jaar opzitten. Kris en Werner namen me aan als Project Coördinator, een vage titel omdat we nog niet exact wisten waaruit mijn rol ging bestaan. Momenteel ben ik manager van het Services team. Dat maakt me verantwoordelijk voor zowel de interne als externe service engineers. Gelukkig ondersteunt Tommy mij als teamleader van de interne service engineers. Voorlopig hebben we nog geen teamleader voor het externe team, dat neem ik er nog even bij. Ik ben daarbuiten ook nog met veel andere zaken bezig. Enkele maanden nadat ik was aangenomen, brak Corona uit. Iets dat niemand zag aankomen. Voor IT was dit op business vlak een enorm drukke periode. Veel bedrijven hadden IT-materiaal nodig om hun organisaties operationeel te houden. Dat betekende voor ons ook dat we veel nieuwe mensen nodig hadden. Zo ben ik mee verantwoordelijk geworden voor de rekrutering. Deze zomer is Nele begonnen als HR Officer. Ze neemt meer en meer van me over, waardoor ik meer tijd krijg om aan andere zaken te werken.”

Hoe ziet jouw normale werkdag eruit?

"Zoals je misschien al doorhebt, ben ik iemand die niet stil kan zitten. En ook al klaag ik er soms wat over, toch ben ik graag met veel zaken tegelijk bezig. De ene week zit mijn agenda volledig vol, de andere week heb ik meer tijd om aan mijn eigen projecten te werken. Als manager heb ik wekelijks 1-1 gesprekken met mijn teamleden. Ik leid ook nieuwe collega’s op en begeleid onze technische stagiairs. Ik ben continu bezig met het uitwerken van procedures zodat alles gestructureerd verloopt binnen mijn team. Dat deed ik de voorbije jaren ook in het CORE-team: een team dat bestaat uit collega’s vanuit verschillende departementen. Samen bundelen we onze kennis en proberen we meer orde, structuur en efficiëntie binnen AppSys te verwezenlijken. Dat we groeien is top, maar daar horen ook de nodige groeipijnen bij. Die proberen we met dit team weg te werken.”

Hoe zou jij de cultuur bij AppSys omschrijven?

"De cultuur is hier zeker zoals we die naar buiten dragen. We hebben een vlakke structuur waarin je iedereen kunt aanspreken. Of je nu manager, engineer, teamleader, planner of een andere functie bekleed, iedereen staat hier op dezelfde hoogte. We zeggen vaak “what’s in a name?”, titels doen er hier niet toe, het is het werk dat je verzet dat telt. Tot nu toe is het ons goed gelukt om mensen aan te nemen die bij onze cultuur passen, maar naarmate we verder groeien zal dit moeilijker en moeilijker worden. Toch is het iets waar we altijd op moeten blijven focussen, want die cultuur typeert onze organisatie en draagt bij aan de service die we aan onze klanten leveren. Het is iets waar we echt fier op mogen zijn.”

Wat maakt AppSys anders dan andere organisaties?

“Je kunt je hier echt ontwikkelen. Ik zeg altijd: de slaagkans bij AppSys ligt aan jezelf. Je mag hier zoveel verschillende dingen doen. Niet alleen op vlak van IT, maar ook op vlak van zelfontwikkeling. Zo heeft iemand hier een meditatiecursus mogen volgen omdat dit hem helpt om tot rust te komen tijdens zijn werkdag. Dat laat in mijn ogen zien dat AppSys echt meedenkt met de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers. Wij zien het als een duurzame investering voor de toekomst.”

Wat voor mensen passen bij AppSys volgens jou?

“Ten eerste wil ik duidelijk maken dat leeftijd voor ons echt geen rol speelt. Vaak is het moeilijk voor 50-plussers om een nieuwe job te zoeken. Wij kijken vooral naar kennis en kunnen. Of je nu 19 of 53 bent, het maakt voor ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die met hun voeten op de grond staan, out of the box denken en mee willen stappen in ons groeiverhaal. AppSys staat voor kennis en kwaliteit. Herken jij jezelf daarin? Dan willen we zeker eens met jou praten.”

“Titels doen er hier niet toe, het is het werk dat je verzet dat telt.”
Ontwerp zonder titel 62

Carlo

Network & System Engineer

"Sinds januari 2020 maak ik deel uit van het AppSys team als System/Netwerk Engineer. Wat houdt mijn job in? Ons team onderhoudt bestaande netwerken en levert nieuwe projecten op. In deze rol zijn er voldoende uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Je zal je niet snel vervelen als je bij ons komt werken! En dat is net wat ik leuk vind aan mijn job bij AppSys, mijn werkdagen zijn boeiend en interessant."

Ontwerp zonder titel 60

Frank

Technical Account Manager

"De IT-wereld heeft niet veel geheimen voor mij, dat kan ik wel zeggen na dertig jaar actief te zijn in de sector. Sinds 2021 werk ik als Senior Technical Accountmanager bij AppSys. De rijke ervaring geeft me de kans om bij AppSys een brug te zijn tussen onze klanten en interne diensten. IT op een begrijpbare manier vertalen tussen de twee werelden.

Niet alleen het contact met de klant is leuk, maar ook het dagelijks afstemmen met interne collega´s. Daardoor heb ik niet het gevoel dat ik bij AppSys kom werken, maar eerder thuiskom. Toegegeven, als Technical Accountmanager zit je nooit stil en soms weet je niet wat de dag gaat brengen. Maar dat maakt het ook net uitdagend en interessant."

"Ik weet meestal niet wat de dag gaat brengen, maar dat maakt het uitdagend en interessant!"
Ontwerp zonder titel 59

Jarl

Planning & Fleet Management

"Mijn job bij AppSys is mijn eerste job in de IT-sector. Dat bevalt me heel goed! De fijne werkomgeving en ons tof team zorgen ervoor dat ik me hier goed voel. Wat mijn job juist inhoudt? Ik ben dagelijks bezig met de planning van onze engineers en met het volledige management van het wagenpark. Dit zorgt voor een grote variatie in mijn werkdag en voor een meer dan voldoende uitdaging!"

Ontwerp zonder titel 61

Mieke

Accountant

"Na twintig jaar gewerkt te hebben op een accountantskantoor, werk ik sinds februari 2021 bij Appsys. Samen met mijn collega Peggy sta ik in voor de boekhouding en het harde HR-gedeelte. Een zeer veelzijdige en leuke job die ik elke dag met veel plezier uitoefen! Op naar de volgende twintig jaar!"

Image Description

Denk jij dat je perfect past binnen ons team? Goed! Want wij zijn op zoek naar collega's!

Ontdek hier al onze openstaande vacatures.