Wij hebben 10 openstaande vacatures Ontdek onze vacatures

Let's meet!

Ontmoet alvast een paar van je toekomstige collega's!

18
Image Description
Image Description
Ontwerp zonder titel 70

Stefan

Service Delivery Manager

“Ik had al twintig jaar werkervaring op de IT-teller staan voor ik bij AppSys begon. Doorheen mijn carrière heb ik heel wat verschillende functies gehad: van IT Support, tot System/Network Engineer, projectmanager, teamlead, Technical Pre-sales, System Architect, People Manager en zelfs recruiter. Kortom, ik had al heel wat skills opgebouwd voordat ik bij AppSys mijn thuis vond in 2020. Die jarenlange ervaring heb ik tot nu toe kunnen gebruiken om AppSys mee te doen groeien tot het bedrijf dat we vandaag kennen.

Hoe ik de voorbije jaren zou omschrijven? Een roller coaster, AppSys is als een hogesnelheidstrein vooruit geschoten, zelfs in moeilijke tijden zoals Covid-19. Onwaarschijnlijk hoeveel nieuwe collega’s we gerekruteerd hebben de afgelopen jaren.

Bij AppSys valt er altijd wel wat te beleven, iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen om het bedrijf verder te doen groeien. Op zich zijn we al 'groot'. Groot in het aanbieden van een dynamische werkplek met veel ruimte om te groeien. Wat ons verder nog uniek maakt? De uitzonderlijk flexibele, vlotte en professionele service die we aan onze klanten en partners bieden."

“De voorbije jaren waren een roller coaster, AppSys is als een hogesnelheidstrein vooruit geschoten.”
Ontwerp zonder titel 62

Carlo

Network & System Engineer

"Sinds januari 2020 maak ik deel uit van het AppSys team als System/Netwerk Engineer. Wat houdt mijn job in? Ons team onderhoudt bestaande netwerken en levert nieuwe projecten op. In deze rol zijn er voldoende uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Je zal je niet snel vervelen als je bij ons komt werken! En dat is net wat ik leuk vind aan mijn job bij AppSys, mijn werkdagen zijn boeiend en interessant."

Ontwerp zonder titel 60

Frank

Technical Account Manager

"De IT-wereld heeft niet veel geheimen voor mij, dat kan ik wel zeggen na dertig jaar actief te zijn in de sector. Sinds 2021 werk ik als Senior Technical Accountmanager bij AppSys. De rijke ervaring geeft me de kans om bij AppSys een brug te zijn tussen onze klanten en interne diensten. IT op een begrijpbare manier vertalen tussen de twee werelden.

Niet alleen het contact met de klant is leuk, maar ook het dagelijks afstemmen met interne collega´s. Daardoor heb ik niet het gevoel dat ik bij AppSys kom werken, maar eerder thuiskom. Toegegeven, als Technical Accountmanager zit je nooit stil en soms weet je niet wat de dag gaat brengen. Maar dat maakt het ook net uitdagend en interessant."

"Ik weet meestal niet wat de dag gaat brengen, maar dat maakt het uitdagend en interessant!"
Ontwerp zonder titel 59

Jarl

Planning & Fleet Management

"Mijn job bij AppSys is mijn eerste job in de IT-sector. Dat bevalt me heel goed! De fijne werkomgeving en ons tof team zorgen ervoor dat ik me hier goed voel. Wat mijn job juist inhoudt? Ik ben dagelijks bezig met de planning van onze engineers en met het volledige management van het wagenpark. Dit zorgt voor een grote variatie in mijn werkdag en voor een meer dan voldoende uitdaging!"

Ontwerp zonder titel 61

Mieke

Accountant

"Na twintig jaar gewerkt te hebben op een accountantskantoor, werk ik sinds februari 2021 bij Appsys. Samen met mijn collega Peggy sta ik in voor de boekhouding en het harde HR-gedeelte. Een zeer veelzijdige en leuke job die ik elke dag met veel plezier uitoefen! Op naar de volgende twintig jaar!"

Image Description

Denk jij dat je perfect past binnen ons team? Goed! Want wij zijn op zoek naar collega's!

Ontdek hier al onze openstaande vacatures.