Wij hebben 7 openstaande vacatures Ontdek onze vacatures

Let's meet!

Ontmoet alvast een paar van je toekomstige collega's!

18
Image Description
Image Description
Ontwerp zonder titel 70

Stefan

Service Delivery Manager

Voor ik bij AppSys ICT Group begon te werken had ik al bijna 20 werkervaring in de ICT wereld op de teller staan. Na doorgegroeid te zijn van Support naar System/Netwerk Engineer naar Project Manager, Teamlead, Technical Pre-Sales, System Architect, People Manager, Recruiter, … heb ik nu een thuis gevonden bij AppSys. Een bedrijf waar ik sinds 2,5 jaar al mijn vorige ervaringen heb kunnen aanspreken om mee aan te kar te trekken en zo AppSys gestaag te laten uitgroeien tot waar we heden beland zijn. Een roller coaster, een trein die met een rotvaart vooruit is geschoten en dit zelfs in moeilijke tijden zoals Covid-19. Onwaarschijnlijk hoeveel nieuwe collega’s we gerekruteerd hebben in de afgelopen jaren, gewoon onrealistisch. Kortom bij AppSys valt er altijd wel wat te beleven, en kan ieder zijn of haar steentje bijdragen om het bedrijf verder te laten groeien. Maar eigenlijk zijn we al 'groot'. Groot in het aanbieden van een dynamische werkplek met veel ruimte om te groeien. Ook uniek in de uitzonderlijk flexibele, vlotte en professionele service die we aan onze klanten en partners ten dienste kunnen stellen.

Een roller coaster, een trein die met een rotvaart vooruit is geschoten en dit zelfs in moeilijke tijden zoals Covid-19.
Ontwerp zonder titel 62

Carlo

Network & System Engineer

Ik startte op 10 Januari 2020 bij AppSys ICT Group als Systeem/Netwerk Engineer. Onze taak bestaat uit het onderhouden van bestaande netwerken en het opleveren van nieuwe projecten. Zoals bij zoveel functies in ons bedrijf, zijn er ook binnen deze rol voldoende uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Vervelen zal je je bij AppSys niet snel! 😉 Maar dat maakt de werkdag dan ook boeiend en interessant.

Ontwerp zonder titel 60

Frank

Technical Account Manager

Na meer dan 30 jaar actief te zijn in de ICT sector heb ik de laatste jaren de rol opgenomen van Account Manager. De rijke ervaring geeft me de kans om bij AppSys een brug te zijn tussen onze klanten en interne diensten. ICT op een begrijpbare manier vertalen tussen de 2 werelden.

Niet alleen het contact met de klant is leuk, maar ook het dagelijkse afstemmen met interne collega´s maakt dat het bij AppSys niet werken is maar thuiskomen in de intussen grote AppSys familie. Toegegeven, het is een functie binnen AppSys waar je niet stilzit en soms niet weet wat de dag gaat brengen, maar dat maakt het juist uitdagend en interessant.

Ik weet meestal niet wat de dag gaat brengen, maar dat maakt het uitdagend en interessant!
Ontwerp zonder titel 59

Jarl

Planning & Fleet Management

AppSys ICT Group is mijn eerste werkervaring binnen de IT sector en die bevalt me zeer goed. Uiteraard dragen de fijne werkomgeving en ons tof team hieraan bij. Ik ben op dagelijkse basis bezig met de Planning en alles betreffende het wagenpark binnen AppSys. Dit zorgt voor een grote variatie in mijn werkdag en meer dan voldoende uitdaging!

Ontwerp zonder titel 61

Mieke

Accountant

Na 20 jaar gewerkt te hebben op een accountantskantoor, heb ik sinds 1 februari 2021 bij Appsys een nieuwe uitdaging gevonden! Samen met mijn collega Peggy sta ik in voor de boekhouding en het HR gedeelte. Een zeer veelzijdige en leuke job die ik elke dag met veel plezier uitoefen! Op naar de volgende 20! 😉

Image Description

Denk jij dat je perfect past binnen ons team? Goed! Want wij zijn op zoek naar collega's!

Ontdek hier al onze openstaande vacatures.