Wij hebben 6 openstaande vacatures Ontdek onze vacatures

AppSys for students.

Studenten

Werkplekleren, (zomer)stage, IBO contracten, studenten zijn van harte welkom binnen AppSys! Zo maakten bijvoorbeeld onze collega’s Ludwig, Sageeta & Thibeau indruk op ons .. en wij blijkbaar op hen want zij zijn blijven hangen. 😉

Geen IT achtergrond? Dat wilt niet per direct zeggen dat je niet terecht kan bij AppSys. Natuurlijk hebben wij ook andere afdelingen die de boel mee draaiende houden. Misschien vind jij wel een plekje binnen ons Marketing team, of eerder bij Mieke en Peggy van de boekhouding? Wie zal het zeggen!

 • Ontwerp zonder titel 55
  Als je de ideale plek zoekt om je IT carrière te starten, denk dan zeker eens aan AppSys ICT Group!

  Ik was opzoek naar een stageplaats voor het vak "werkplekleren". AppSys ICT Group had enkele vacatures open staan en lag in lijn van mijn opleiding. Afspraak gemaakt voor wat bleek een super open, no-nonsens “sollicitatiegesprek”. Ik had meteen het gevoel van “dit is de plek waar ik naar zoek”. Een plaats waar er kansen gegeven worden. Bij AppSys wordt niet alleen naar je geluisterd er wordt ook echt wat met je input gedaan, ook al ben je “maar” een student.

  Nog voor mijn opleiding en stage tot een goed einde waren gebracht, kreeg ik het voorstel om in dienst te treden. Daar ben ik natuurlijk op ingegaan. En wat mij bij de eerste ontmoeting 1,5 jaar eerder verteld werd, is nog steeds waar, ik leer nog elke dag bij. Nieuwe uitdagingen die net genoeg uit je comfortzone liggen, zodat je je zeker niet verveelt maar ook niet overdonderd wordt. Gesprekken op regelmatige basis om te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt. AppSys zorgt voor goede instap maar zal je ook heel snel verder dan dat brengen.

  PS: Ook de verschillende activiteiten naast werken zijn fantastisch 😉
 • Ontwerp zonder titel 67
  Tijdens mijn opleiding 'ICT Support Medewerker' werd het tijd om op zoek te gaan naar een stageplaats. Terwijl ik online de verschillende ICT-bedrijven in de omgeving opzocht, schoot me een 'kleurrijke logo' te binnen. De felle kleuren van het, blijkbaar AppSys logo, waren blijven hangen toen ik enkele maanden terug op de Grote Baan in Houthalen richting huis reed. Na wat opzoekwerk had ik het bedrijf teruggevonden en begon ik wat rond te snuisteren op hun website. Het zag ernaar uit dat dit een bedrijf was waar ik me wel eens thuis zou kunnen voelen!

  Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en na een IBO-opleiding van 6 maanden werd ik een vaste medewerker bij AppSys ICT Group. Ook al had ik weinig ervaring in de sector, kreeg ik hier de kans om mijn ICT kennis verder uit te breiden. Mijn collega’s stonden van in het begin klaar om mij op weg te helpen en ik kan nog steeds op hen rekenen.

  Vandaag de dag ben ik nog steeds blij dat AppSys zo een opvallend logo had. Dit is de plek waar ik graag werk en me goed voel!
 • Ontwerp zonder titel 56
  Werkplekleren binnen AppSys laat je toe om de eerste stappen te maken in de bedrijfswereld. Je wordt bij AppSys ontvangen als een werknemer. Er worden
  kansen gegeven en mooie onderwerpen voorgelegd tijdens het werkplekleren. Zo was er een project dat volledig werd toegekend aan mij en een collega werkplekleren. Daarbij dienden we ook naar de klant te gaan voor zaken op te lossen, dit op eigen houtje. Uiteraard wordt je goed ondersteund waar nodig. Ze zorgen voor genoeg uitdaging en opdrachten om jouw kennis uit te breiden.

  Tijdens het werkplekleren heb ik een voorstel gekregen voor verder in dienst te treden. Nu, 9 maanden later, zorgen ze voor een goede opvolging van jouw carrière pad. Denk aan extra opleidingen maar ook welke richting je op wilt gaan binnen het bedrijf.

  Naast het werken worden er ook leuke activiteiten voorzien, waar natuurlijk een fris pintje bij van pas komt!